Starity

Jövőre visszatér a Csillag születik

2010. december 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor legutóbbi élő adásában közölték, hogy már lehet jelentkezni a Csillag születikre.

hirdetés
Jövőre visszatér a Csillag születik

A bejelentés pillanatától él a Csillag születik azon honlapja, melyen nemcsak további információkat lehet találni, hanem jelentkezni is tudnak a vállalkozó szelleműek. A műsor szabályai maradtak a régiek, így műfaji  és produkciói megkötés sincs, ellentétben az idén elindult X-Faktor című show-val.

A Csillag születik harmadik évadja 2011 tavaszán fog megérkezni az RTL Klub csatornára, a szokásos szombat esti műsoridőben. A tehetségkutató első két adásából már számos tehetség maradt fennt. A táncosok közül a 4 For Dance, a Kutyakölykök, a Bad Boyz és Csikó Szabolcs; az énekesek közül Tabáni István, Vásáry André, Kovácsovics Fruzsina és Ádok Zoltán ért el hatalmas sikert a műsor vége után. Idén újra lehet jelentkezni a versenyre.

Azt egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek a műsorvezetők, illetve a zsűritagok, de találgatni már most lehet. Hamarosan mindenre fény derül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek