Starity

A Szexoktatás alkotója arról beszélt, hogy várható-e spin-off a sorozathoz

2023. október 02. 17:05   |   Szerző: SzilviD

A Szexoktatás a negyedik évaddal véget ért ugyan, a sorozat alkotója pedig arról beszélt, hogy van-e még remény a folytatásra spin-off formájában.

hirdetés
A Szexoktatás alkotója arról beszélt, hogy várható-e spin-off a sorozathoz
Fotó: Netflix / Sex Education

Laurie Nunn, a Szexoktatás készítője egy új interjúban beszélt a jelenlegi sorozat befejezéséről és a lehetséges spin-offokról.

Kezdett igazán világossá válni, hogy a karakterek eljutnak ehhez a természetes végkifejlethez, és nagyon boldog voltam, hogy hol fognak maradni. Hirtelen úgy éreztem, hogy itt az ideje befejezni a sorozatot

- mondta a THR-nek arról, hogy miért most döntött a befejezés mellett. 

Úgy gondolom, hogy az összes színész nyilvánvalóan sokkal idősebb lett. Mindannyian sokkal idősebbek vagyunk, mint amikor elkezdtük, szóval azt hiszem, egy tinisorozatnál mindig van egyfajta végpont, mert az emberek nem játszhatnak örökké tinédzsereket. De igen, határozottan úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy lezárjuk a sorozatot

- tette hozzá Nunn.

Ami az esetleges spin-off ötleteket illeti, viccesen megjegyezte, hogy lehetne egy, ami Otisról (Asa Butterfield) és Maeve-ről (Emma Mackey) szólna 10 év múlva, a "házas és unalmas" életükről.

Laurie azonban szeretne egy kis szünetet tartani a Moordale-től, mielőtt bármilyen lehetséges spin-offba kezdene. 

Annyi különböző lehetőség van arra, hogy jobban felfedezzük Moordale-t. Nagyon szerettem néhány új karaktert, akik a negyedik évadban jelentek meg. Szerintem nagyon jó lenne még többet látni belőlük. De hogy őszinte legyek, most nem igazán gondolkodom semmilyen spin-offon. Csak egy kicsit szünetet tartok, és próbálom megismerni, hogy hogyan működik az agyam a Szexoktatás írása nélkül.

via Just Jared

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek