Starity

Aniston nem tűri, ha sértegetik Jolie-t

2010. december 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chelsea Handler múlt héten az amerikai magazinok címlapjára került Angelina Jolie-t lekurvázó stand up-előadásával.

hirdetés
Aniston nem tűri, ha sértegetik Jolie-t

A napokban megjelent egy videó Chelsea Handlerről, melyen perceken keresztül sértegeti Angelina Jolie-t.

„Akárhány csecsemőt megmenthet annyi országban, amennyiben akar, kibaszottul nem hiszek neki. Azt mondja az interjúkban: »Nincs túl sok barátnőm.« Hát azért nincs, mert egy hülye picsa, egy kibaszott kurva vagy” – mondta Chelsea , aki évek óta Aniston egyik legjobb barátnője.

A stand-upos nem először reagált így Angelina nevére. A nyár végén például hasonló kisfilm került elő, bár akkor viszafogottabb jelzőkkel illette Brad Pitt mostani kedvesét: „Mindenki azt mondja, hogy »hú, de dögös!«. Igen, olyan dögös, hogy ellopta valaki férjét, aztán őrülten jót keféltek, aztán megvagdossa magát ott, ahol tudja. »Fiús lány vagyok, fiús lány vagyok, nincs sok barátnőm« – mondogatja, de nem, egy picsa vagy, ez az igazság. Egy nőnek legyenek barátnői, mert ha nincsenek, az azt jelenti, hogy gonosz. Én tudom.”

A mostani botrány után Handler elárulta – Chelsea Lately című műsorában – hogy Jennifer számára mindez kínos, és egyáltalán nem ő bíztatta ilyen kijelentésekre. Persze egyetért vele, de nem találja viccesnek a dolgot, sőt, megkérte Chelsea-t, hogy ezentúl előadásaiban mellőze ezt a témát.

„Jen igyekezett megtartani magának az érzéseit azzal a nővel kapcsolatban, aki ellopta a férjét, és a barátait is hallgatásra kérte. Piszok dühös Chelsea-re, amiért előrángatta az egész témát, és már megint pletykalapok címlapján látja viszont magát Brades főcímekkel” – állítja egy bennfentes. „Utálja a drámázást és a feltűnési viszketegséget. Annak azért örül, hogy Chelsea világosan megmondta később a nyilvánosságnak, hogy neki semmi köze ehhez az egészhez” – mesélte egy közös barátjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek