Starity

Idris Elba bevallotta, már egy éve terápiára jár "egészségtelen szokásai" miatt

2023. október 04. 12:12   |   Szerző: Four

A színész elárulta, miért döntött a terápia mellett élete egyik legsűrűbb időszakában.

hirdetés

Idris Elba rájött, hogy segítségre van szüksége: a színész a "Changes with Annie Macmanus" podcastben vallotta be, hogy munkamániás, és szerencsétlenségére akkor tud a legjobban kikapcsolódni, ha dolgozik. Így aztán egy éve realizálta, hogy terápiás kezelésre van szüksége. 

Nem azért van, mert nem szeretem magam vagy bármi ilyesmi, hanem mert vannak nagyon berögzült, egészségtelen szokásaim. És egy olyan szakmában dolgozom, amelyben elismerés jár ezekért az egészségtelen szokásokért. 

Elba szerint az, hogy folyamatosan tele volt a naptárja, már az egészségén is meglátszott. 

Semmi sem jó, ami túlságosan extrém, mindennek szüksége van egyensúlyra, de az én szakmámban jutalom jár azért, ha munkaalkoholista vagy. (...) Sokat gondolkoztam ezen, és fura módon a gyerekkor az, ami mindennek a gyökere. 

Idris hozzátette, hogy szeretne olyan elfoglaltságokat találni, amelyekkel kikapcsolódhat, de sajnálatos módon a munkája az, amely leginkább ilyen hatással van rá. 

A helyzet az, hogy azok a dolgok, amik ellazítanak, valójában a munkám részei. A stúdióm a házamban van, és imádok ott lenni. Kinyitom a laptopom, és azon ötletelek, nem is tudom mit csináljak aznap. Ez egyszerre felvillanyoz és megnyugtat. Simán dolgozom 10 napig egy filmen, víz alatt, hat percekre visszatartom a levegőt, aztán hazajövök, a súdiómban tevékenykedem, és ez sokkal jobban kikapcsol, mintha otthon ülnék a kanapén a családommal. Ez elég rossz igaz? És itt jön az a rész, hogy normalizálnom kell: nem lehet mindig a munka az, ami ellazít. 

- mondta az 51 éves brit színész. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek