Starity

Megjelent a Priscilla legújabb előzetese!

2023. október 04. 14:02   |   Szerző: Four

Elvis Presley nagy szerelmének életéről szól a "Priscilla", amely idén ősszel érkezik a mozikba.

hirdetés

Megérkezett a Priscilla legújabb előzetese! Az Elvis Presley nagy szerelméről, Priscilla Presley-ről szóló életrajzi film új szemszögből mutatja be a páros viharos kapcsolatát

"Amikor a tindédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) találkozik Elvisszel (Jacob Elordi) egy partin, a férfi, aki akkor már igazi legendának számít, valami egészen mást mutat, mint amire a lány számít: elképesztő szerelmet és társat a magányban, egy sérülékeny jóbarátot. Sofia Coppola Priscilla szemén keresztül mutatja be a nagy amerikai mítosz eddig nem látott oldalát, az udvarlás majd a viharos házasság időszakát egy német katonai táboron keresztül a Graceland-beli álomotthonukig."

- írja az A24 összefoglalója.

Őszintén, Elvis soha nem érdekelt annyira. Tetszett, hogy mennyire ragaszkodott a stílusához, de a személyisége nem keltette fel az érdeklődésem korábban. Meglepődtem, hogy Priscilla elhagyta őt. 

- mesélte a W magazinnak Sofia Coppola, a film rendezője, majd így folytatta:

Priscilla mindig Elvis fantáziaképének akart megfelelni, szerette volna megtestesíteni az ideálját. Eszembe jut az édesanyám generációja, és hogy milyen nehéz volt független életet élniük. Akkoriban ha egy nőnek nem volt pénze vagy hatalma, akkor semmije sem maradt, ha elhagyta a férjét. Priscillában megvolt a bátorság, és én úgy éreztem, ez az átfogó tematikája a filmnek. 

Cailee Spaeny, a Priscillát alakító színésznő hozzátette, érdekes élmény volt, hogy a forgatáson több életszakaszban is el kellett játszania a Elvis szerelmét.

Reggel 14 éves voltam, aztán a nap végén 27, egy csecsemővel. Őrület volt, de a karakter íve letisztult előttem, ahogy megláttam, mit fog viselni egy-egy jelenetben. És persze ott volt a éjfekete haj feltupírozva, ezt mindannyian ismerjük. 

- mesélte. 

A "Priscilla" amerikai premierje november 3-án lesz. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek