Starity

Francia Raisa végre reagált arra, hogy sokak szerint összeveszett Selena Gomezzel

2023. október 05. 20:08   |   Szerző: Four

A hírességről már egy ideje szállingóznak a pletykák, hogy nincs jóban Selenával.

hirdetés

Francia Raísa véget vetett a találgatásoknak, és elárulta, most milyen viszonyt ápol Selena Gomezzel. 

A két híresség kapcsán több pletyka is szárnyra kelt: sokak - köztük Francia édesapja szerint is összevesztek, mert állítólag Selena többször is alkoholt fogyasztott azt követően, hogy Raísa lemondott érte az egyik veséjéről.

A kapcsolatuk meglehetősen viharosnak bizonyult: Selena például nem említette meg barátjaként Raísát a dokumentumsorozatában, Francia pedig inkább nem nyilatkozott az énekesnőről, akivel a kétezres évek elején szinte elválaszthatatlanok voltak. 

Raísa most tiszta vizet öntött a pohárba, és az Extrának elárulta, "semmi köze nem volt a veseátültetésnek" a köztük lévő drámához. 

Az emberek felnőnek, megváltoznak bizonyos kapcsolatok. A kishúgomnak tartom őt, ő pedig a nővérének. Nem ismerek egyetlen kapcsolatot sem, amely tökéletes. 

- mondta, és hozátette, rögös volt az út kettejük barátsága során, épp ezért "szükségük volt arra, hogy külön töltsenek bizonyos időt". 

Szükségem volt arra, hogy időt szánjak magamra és rájöjjek, mi is történt velem, mert nem voltam jól. De most már minden rendben. 

Francia szerint "sose képzelte volna, hogy külön utakon fognak járni" Selenával, de nem bánta meg, hogy eltávolodtak egymástól egy időre, mert "most már együtt örülnek és támogatják egymást".

Ezt bizonyítandó Raísa Gomezzel együtt ünnepelte a születésnapját, és együtt utaztak Santa Monnicára is. 

A színésznő szerint a kezdetekben "trauma kovácsolta össze" őket, mert egyszerre szakítottak velük akkori szerelmeik, és ennek kapcsán elválaszthatatlanok lettek. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek