Starity

Csomagfeladás Franciaországba

2023. október 11. 15:03   |   

Az utóbbi években egyre növekszik a csomagfeladások száma, hiszen a személyes vásárlások színtere a boltokból áttevődött az online piactérre, és szinte mindenki már a világhálón szerzi be a tartós fogyasztási cikkeket, akár még bútort is. A megvásárolt holmikat pedig el kell valahogy juttatni a kijelölt helyre, így ha ajándékba szánjuk, akkor a webáruházból megérkezett tárgyakat továbbpostázzuk.

hirdetés
Csomagfeladás Franciaországba

Hogyan küldjünk ajándékot Franciaországba?

Ha az illető, akinek a csomagot küldeni szeretnénk, éppen Franciaországban él, akkor ahelyett, hogy órákat eltöltenénk az interneten való bóklászással és a különféle weboldalakon elérhető információk összehasonlítgatásával, a legegyszerűbb, ha a Csomagnet.hu gyűjtőportál nemzetközi csomagfeladás Franciaországba oldalt választjuk ki. Ezen az oldalon már alapbeállításként adott a feladó ország, mint Magyarország és célországként is rögzített Franciaország. Ott egyszerűen csak beírjuk a feladni kívánt csomag adatait, azaz a hosszúságát, szélességét és magasságát, továbbá bejelöljük, hogy a csomag típusa boríték vagy doboz, és a rendszer kilistázza nekünk, hogy mely futárcégek jöhetnek szóba a szállításra vonatkozóan.

Ez azért nagyszerű segítség mindenki számára, aki Franciaországba Párizsba vagy akármilyen más településre akar küldeni csomagot, mert online, mindössze néhány perc alatt meg tudja nézni, hogy mik a lehetőségei, és a kapott adatok alapján tud választani. Ugyanis a Csomagnet.hu egy összesítő oldal, ők szerződésben állnak minden futárcéggel, ezért az oldaluk, mintegy gyűjtőportál rendelkezésünkre bocsájtja az összes fellelhető információt ezekről a szállítókról.

Plusz kedvezmények, ha innen rendelünk

Ha a Csomagnet.hu oldaláról rendelünk, akkor egyrészt jól járunk, mert ki tudjuk választani a számunkra legjobb csomagküldési opciót, másrészt pedig alacsonyabb áron jutunk hozzá a szolgáltatáshoz, mintha közvetlenül az adott szállító cég oldaláról rendelnénk. Ugyanis hatalmas mennyiségű csomagfeladási megrendelés halad át már ezen az oldalon, ezért a Csomagnet.hu jelentős kedvezményeket tud elérni a partnercégeitől. Továbbá rendszeresen lehet találkozni akciókkal is.

Ezek alapján elmondható, hogy összességében mindenképpen megéri innen kiindulva rendelni, ráadásul nagyon magától értetődő, felhasználóbarát ez a weboldal. Csupán néhány adat megadásával kikalkulálható minden eredmény.

Melyik futárcégekkel tudjuk küldeni a csomagot?

Ha Franciaország az úti célja a küldeményünknek, akkor a kapott listában elsőként a DPD futárcég Classic Export szolgáltatásával szembesülünk, amely kilistázza a küldemény eljuttatásának díját is, és annak idejét, amely 2-9 nap közé eshet. Ez a legolcsóbb feladási alternatíva.

A GLS Eurostandard szolgáltatása következik, már egy drágább díjazással, ugyanakkor rövidebb határidővel, 1-5 munkanappal dolgozik. A TNT két szolgáltatással is jelen van, egy hasonlóan hosszú menetidejűvel és egy extrém gyorssal, amely garantálja, hogy a csomag akár aznap megérkezik a címzetthez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek