Starity

Chris Rock bocsánatot akart kérni az Oscar-pofon után

2023. október 14. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Jada Pinkett Smith először beszélt arról, hogy mi történt miután Will Smith felpofozta Chris Rockot az Oscar-gálán egy rosszul sikerült vicc miatt.

hirdetés

Jada Pinkett Smith elárulta, hogy mi történt közvetlenül azután, hogy Will Smith a színpadon felpofozta Chris Rockot, miután viccet csinált Jada kopaszságából az Oscar-gálán.

Közvetlenül a pofon után Rock elment hozzá beszélgetni, de nem hallgatta meg a humoristát, ugyanis úgy gondolta, hogy az egész nem róla szólt és nem miatta történt.

Chris lejött a színpad végére, és megpróbált bocsánatot kérni tőlem. Azt mondta: »Nem akartalak bántani«. Azt mondtam: »Erről most nem tudok beszélni, Chris. Ez egy régi sz*r«. Azt hittem, hogy ez a 2016-os Oscarról szólt és más dolgaikról, amik még azelőtt voltak, hogy én a 80-as évek végén a képbe kerültem volna. Ezt meg kell hagynom Willnek és Chrisnek, hogy beszéljenek róla, de az biztos, hogy vannak problémáik.

Jada Pinkett Smith hozzátette, hogy azóta sem beszélt Rockkal, de most már szeretne. 

2016-ban Jada az Oscar-díj bojkottjára kérte az embereket, miután Will Smith-t nem jelölték a Sérülés (Concussion) című filmben nyújtott alakításáért. Ez volt az az év, amikor a #OscarsSoWhite mozgalom azzal vádolta a díjátadót, hogy nem figyelnek a sokszínűségre. 

2016-ban történetesen Chris Rock volt az Oscar-gála házigazdája. Tavaly pedig elárulta, hogy Jada azt mondta neki, hogy szolidaritásból le kellett volna mondania a házigazda szerepéről.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

oscar vita vicc pofon
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek