Starity

Itt nyugszik Aaron Carter - a testvére fedte fel a helyszínt

2023. október 15. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Aaron Carter ikertestvére, Angel felfedte bátyja végső nyughelyét 11 hónappal a tragikus halála után.

hirdetés

Aaron Carter 34 éves korában, 2022 novemberében hunyt el. Halálának okaként vízbefulladást állapítottak meg, valamint difluoretánt (egy gyúlékony gáz, amelyet gyakran használnak sűrített levegős flakonok hajtógázaként) és alprazolamot (szorongásoldó, nyugtató-altató, izomlazító) találtak a szervezetében.

A halála után Angel intézett mindent, pénteken (október 13-án) pedig a közösségi médiában friss hírekkel szolgált Aaron rajongóinak. Megosztott egy képet a nyughelyéről, amin a portréja mellett a "szeretett báty, fiú, barát és apja Prince Carternek" felirat olvasható.

A sír a Los Angeles-i Forest Lawn Hollywood Hillsben található. A temető olyan sztárok végső nyughelye, mint Paul Walker, Brittany Murphy és Elizabeth Taylor.

Aaron portréját ma reggel helyezték el a Forest Lawn Hollywood Hillsben. Imádta a rajongóit, és tudom, milyen sokat jelentene neki, ha most lenne egy végső nyughelye, ahol mindannyian ünnepelhetnénk az életét. Meghívlak benneteket, hogy látogassátok meg, osszátok meg az emlékeiteket, és soha ne felejtsétek el, ki volt Aaron legbelül

- írta Angel.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek