Starity

A korona 6. évada: itt vannak a hivatalos fotók!

2023. október 16. 21:09   |   Szerző: Four

Novemberben jön A korona hatodik évadának első fele, nézd meg a hivatalos fotókat!

hirdetés

Azt követően, hogy a Netflix nyilvánosságra hozta az első betekintőt A korona 6. évadába, most megérkeztek a hivatalos fotók a sorozat új részeiről.

A képek alapján a produkció feldolgozza Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed utolsó együtt töltött napjait: a pár 1997-ben, autóbalesetben hunyt el Párizsban. 

Az új évadban Vilmos herceg édesanyja halála után próbál visszatérni az iskolai hétköznapokba, miközben a monarchia a közvélemény súlyával küzd. A királynő közeledik az arany jubileumához és az ország jövőjén töpreng, Károly herceg és Camilla összeházasodik, az ifjú trónörökös pedig beleszeret Kate Middletonba, és ezzel egy új tündérmese válik valóra. 

Imelda Staunton alakítja Erzsébet királynőt, Lady Dianát Elizabeth Debicki, Károly herceget pedig Dominic West játssza. Az évad első felében Rufus Kampa és Flyn Edwards alakítja a fiatal Vilmos és Harry herceget, majd a második felében az idősebb változatukat Ed McVey és Luther Ford fogja játszani. (Katalin hercegné és Vilmos herceg sorozatbeli találkozását pedig ezeken a képeken láthatod.)

A korona új évadának első fele november 16-án, a második fele december 14-én jelenik meg. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek