Starity

Dianna Agron férjhez megy

2010. december 13. 14:02   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee elbűvölő főhősnője, Dianna Agron és kedvese, Alex Pettyfer alig néhány hónapja vannak együtt, de máris komoly lépést tettek előre a kapcsolatukban. Alex ugyanis nemrég eljegyezte a nála négy évvel idősebb Diannát.

hirdetés
Dianna Agron férjhez megy

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Glee bájos szőkesége, Dianna Agron néhány hónapja beleszeretett a nála négy évvel fiatalabb brit színészbe, Alex Pettyferbe. A két ifjú filmcsillag a februárban Magyarországon is bemutatkozó A negyedik című mozi forgatásán találkozott először. A munkakapcsolatból azonban szerelem lett, s a korkülönbség ellenére nagyon úgy tűnik, hogy nem csak egy fellángolásról van szó.

Dianna nemrég Alex angliai otthonában járt, ahol a fiú hatalmas meglepetéssel várta a barátnőjét. Elvitte vacsorázni, majd London egyik legnépszerűbb klubját is megmutatta neki, a nap fénypontjaként pedig megkérte Dianna kezét, aki mint kiderült, igent mondott. Mindezt a színésznő ujján díszelgő méregdrága gyűrű is alátámasztja, amelyet mindenáron megpróbált elrejteni a nyomukban lévő lesifotósok elől. A szemtanúk szerint a Glee énekespacsirtája nagyon boldognak tűnt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek