Starity

Férje szerint Suzanne Somers az utolsó percig harcolt

2023. október 18. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő a hétvégén, hetvenhat évesen hunyt el, így emlékezett utolsó perceire a férje.

hirdetés
Férje szerint Suzanne Somers az utolsó percig harcolt
Fotó: suzannesomers/Instagram

Suzanne Somers bátran küzdött a rákbetegséggel - 76 éves korában azonban legyőzte a halálos kór. A híresség vasárnap reggel, épp a születésnapja előtt egy nappal hunyt el mellrák következtében. 

Somers férje, Alan Hamel végig mellette volt és fogta a kezét, egészen a haláláig. A férfi szerint Suzanne az utolsó leheletéig harcolt a rákkal, és mindenféle gyógykezelésre igent mondott.

Mindig kerestük, hogy mi lenne a megfelelő gyógymód. Allopatikus, integratív és alternatív gyógymódokat is használtunk. De eljutottunk egy olyan pontra, amikor a rák igen trükkös tud lenni. Épp amikor úgy érzed, hogy minden oké és meggyógyultál, akkor a rák vesz egy fordulatot... ez a betegség nagyon csúnya, egy igazi járvány. 

- mesélte Hamel. 

Tudtuk, hogy ez a nap eljön, és beszélgettünk is róla. De azt gondoltuk, hogy én leszek az, aki előbb elmegy, mert 10 évvel idősebb vagyok nála... Azt mondtam, ha én elmegyek, te egyedül leszel. Nem tudlak így elképzelni, erre nincs megoldás. 

- emlékezett vissza. 

Somers egyébként a halála előtt hét hetet fizikoterápián töltött egy klinikán, 2020-ban ugyanis leesett a lépcsőn és megsérült a nyaka. 

Amikor hazatért, a családjával akarta megünnepelni a születésnapját, ám a rokonok érkezésekor egyértelművé vált, hogy Suzanne nagyon rossz állapotban van. 

Az utolsó leheletéig harcolt, a gyógyszerek minden formájával. Békésen távozott, egy életnyi küzdelem után.

- jelentette ki Hamel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek