Starity

Ryan Reynolds Robin Williamsre emlékezett

2023. október 18. 13:01   |   Szerző: SzilviD

A Deadpool sztárja nyerte el az idei Robin Williams Legacy of Laughter díjat.

hirdetés

Ryan Reynolds a múlt héten vette át a Robin Williams Legacy of Laughter Award nevű díjat. Hétfőn fotókat osztott meg az estéről, közben pedig megemlékezett a néhai komikusról.

Hiányzik Robin Williams. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek hiányzik

- írta Reynolds az Instagramon.

A gyerekei egy élő, lélegző szerelmeslevéllé változtatták az örökségét a jó érdekében. Őrült megtiszteltetés volt a múlt héten átvenni a Robin Williams Legacy Awardot az éves Bring Change To Mind gálán New Yorkban.

A Bring Change To Mind 2009 óta küzd a megbélyegzés ellen. Célja, hogy "felszámolja a megbélyegzést, normalizálja a mentális egészséggel kapcsolatos beszélgetéseket, és képessé tegye az embereket arra, hogy megosszák a történeteiket". A Glenn Close által alapított, az Amerikai Öngyilkosság-megelőzési Alapítvánnyal együtt létrehozott jótékonysági szervezet évente adománygyűjtést tart, amely évente egy előadóművészt díjaz.

A páratlan [Glenn Close] indította el a [Bring Change To Mind] alapítványt, amelynek küldetése, hogy véget vessen a mentális betegségekkel kapcsolatos megbélyegzésnek és diszkriminációnak. Glenn szó szerint életeket ment meg azzal, hogy teret ad ezeknek a beszélgetéseknek. Imádom ezt a nőt

- tette hozzá Reynolds.

A korábbi díjazottak között van Billy Crystal, Whoopi Goldberg és Ben Stiller is. A kitüntetést minden évben Williams gyermekei ítélik oda. 

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek