Starity

Tommy Lee bevallotta, hogy komoly alkoholproblémával küzdött

2023. október 18. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Tommy Lee elárulta, hogy milyen szeretlek-gyűlöllek viszonya volt az alkohollal és megosztotta, hogy mennyire szerencsés, amiért megúszta betegség nélkül.

hirdetés

Tommy Lee a Mötley Crüe dobosa sokáig igazi elvadult rocker életét élte. Nem vetette meg az alkoholt sem. 

Az alkohol baromira fura. Könnyű beleszeretni abba, ahogyan érzed magad tőle, ahogyan ellazulsz tőle, aztán hirtelen azt mondod: »Basszus! Napi két gallon (nagyjából 7,5 liter) vodkát iszom?« Most megpróbálod megölni magad.

- magyarázta, hogy mennyire súlyos volt az állapota. 

A májad ilyenkor már olyan, mintha mankókon járna, alig működik

- tette hozzá Lee.

A sok rossz szokás után Lee ledöbbent, amikor egy teljes kivizsgálás után az orvosai jó híreket közöltek vele, szerencséje volt, és nem okozott magának maradandó károsodást.

Haver, az orvos azt mondta, hogy »Jól vagy«. Én meg: »Biztos, hogy az én leleteim nézi? Lássuk csak. Az én nevem van rajta, vagy valami japán fickó van itt, akinek az eredményeit olvassa le?« Mert ezt k*rvára lehetetlennek tartom. Ez lehetetlen.

Lee 2020-ban beszélt bővebben a rossz szokásáról a Yahoo! Entertainmentnek adott interjújában, amikor az egy éves józanságát ünnepelte.

Mintha csak unaloműzésből ittam volna. Csak úgy felébredtem, és már el is kezdtem, csak vodka és egy kis szem áfonya vagy limonádé. Két gallonnyit ittam - nem korsókat, nem poharakat, hanem gallonokat, a nagykanállal.

via Huff Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek