Starity

Meryl Streep 45 év házasság után válik

2023. október 21. 13:01   |   Szerző: Four

Majdnem ötven évig volt házas a színésznő, most úgy döntött, hogy új életet kezd.

hirdetés

Újabb bombabiztosnak hitt hollywoodi sztárpárt robbantott szét a váláscunami: ezúttal Meryl Streepről derült ki, hogy 45 év házasság után válik férjétől, a szobrász Don Gummertől. 

A színésznő sajtósa a Page Sixnek elárulta, hogy Don és Meryl már több éve külön élnek:

Don Gummer és Meryl Streep több mint 6 éve külön élnek, és bár mindig is fontosak lesznek egymásnak, úgy döntöttek, hogy ezentúl nem folytatják együtt az életüket. 

A hír sokkért érte a rajongókat, főleg annak tekintetében, hogy Streepet a napokban fotózták, karikagyűrűjével az ujján. A színésznő és férje azonban legutoljára a 2018-as Oscar-gálán mutatkozott együtt. 

A párnak négy gyermeke született: a 43 éves Henry Wolfe, a 40 éves Mamie, a 37 éves Grace és a 30 éves Louisa, emellett öt unokájuk van. 

Gummer és Streep a connecticuti farmjuk mellett egy New York-i apartmant birtokolt közösen, utóbbit azonban eladták 2020 januárjában. A színésznő ezek után vett egy 4 millió dolláros ingatlant a kaliforniai Pasadenában. 

Streep 1978-ban, a bátyján keresztül ismerte meg Dont - ekkoriban szerelmét, John Cazalét gyászolta, aki tüdőrákban hunyt el. Streep és Gummer még abban az évben összeházasodott, és azóta is nagyon privátan élték az életüket. Legtöbbször Oscar-díjátadókon lehetett őket együtt látni, ahová Gummer mindig elkísérte a színésznőt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek