Starity

Rumer Willis ismét bepasizott?

2010. december 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rumer Willis sem kíméli a pasikat! Legújabb „fogása” a hollywoodi álomfiú, Chord Overstreet, akit a Glee című sorozatból ismerhetünk.

hirdetés
Rumer Willis ismét bepasizott?

Demi Moore lánya aztán nem cicázik! Miután szakított barátjával, Micah Albertivel, máris talált magának egy új álompasit.

Chord Overstreettel, a Glee című sorozat sztárjával ugyanis nem titkolják a kapcsolatukat. Nemrég egy Beverly Hillsben megrendezett partin jelentek meg kézenfogva, és állítólag nem egy csók is elcsattant az esemény alatt – bár ezek a hírek nincsenek megerősítve.

Nemrég egyébként az is kiderült, hogy mindketten jelen voltak Miley Cyrus tizennyolcadik születésnapi buliján, ám a páros egy szót sem szólt egymáshoz. Chord Mark Sallinggel és a barátaival, míg Rumer inkább a saját ismerőseivel merült bele az éjszakába. Az sem biztos, hogy ekkor még ismerték egymást, tehát nem igazán lehet semmit megállapítani ezekből a hírekből.


Forrás: TheHollywoodGossip.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek