Starity

Jonathan Majors szerint a vádlója támadta meg őt

2023. október 26. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Jonathan Majors szerint megtámadta őt az a nő, aki korábban szintén bántalmazással vádolta a színészt.

hirdetés
Jonathan Majors szerint a vádlója támadta meg őt
Fotó: Disney+ / Loki

Grace Jabbarit - azt a nőt, aki azzal vádolta Jonathan Majorst, hogy március 25-én megtámadta őt -, szerdán letartóztatták testi sértés és rongálás vétségének gyanújával, majd nem sokkal később szabadon is engedték. 

Majorsnak zaklatás és testi sértés vétségével kell szembenéznie, miután letartóztatták március 25-én családon belüli erőszak miatt. A rendőrségnek egy 30 éves nő jelentette, hogy Majors bántalmazta, és kisebb sérüléseket szenvedett. 

Júniusban a Loki színésze feljelentést tett Jabbari ellen, azt állítva, hogy azon az estén a nő támadta meg őt. Majors ügyével kapcsolatban benyújtott bírósági dokumentumok alapján az ügyészség nem fog vádat emelni Jabbari ellen, mivel a feljelentés túl későn érkezett, és az ügyészség szerint a hasonló esetekben nem ritka az ilyen típusú keresztbejelentés. 

Az ügyészség azt tervezi, hogy a brit állampolgárságú Jabbari számára biztosítja az utazást és a szállást az Egyesült Államokba, hogy tanúskodhasson Majors tárgyalásán, amit november 29-ére tűzték ki.

via Hollywood Reporter

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek