Starity

Innovatív anti-aging arcápolók, amik nemcsak a bőrödet, de téged is boldoggá tesznek!

2023. október 25. 20:08   |   

Ahogy az Ecoforia márka neve is mutatja, a termékek használata tényleg euforikus hangulatba hoz, ami nemcsak üres frázis, hanem tény. Az egyedülálló Happy kozmetikumok közé sorolt arc-, haj- és testápolók tartalmazzák azt a tripla hatású lipopeptidet, ami sok kedvező hatása mellett az endorfintermelést is beindítja a testedben.

hirdetés
Innovatív anti-aging arcápolók, amik nemcsak a bőrödet, de téged is boldoggá tesznek!

Ez a testre és lélekre is ható különleges összetevő nem más, mint a CalmosensineTM, ami erőteljes anti-aging, azaz fiatalító hatással rendelkezik. Fokozza a bőr rugalmasságáért felelős elasztin termelődését, miközben ellazítja a mimikai izmokat, így miután szélnek ereszti a stresszt, szemmel láthatóan kisimultabbá teszi az arcot is. 

Ennek nemcsak pillanatnyilag láthatod előnyét, hanem hosszú távon is, hiszen a feszültség miatt összeráncolt bőr bizonyítottan gyorsabban ráncosodik, az arcon már meglévő „gyűrődések” pedig markánsabbá válnak.

Az Ecoforia arcápolók szuperereje

A mágikus peptidnek is nevezett CalmosensineTM önmagában is nagyon különleges hatóanyag, ezzel azonban nem ér véget a felsorolás, az Ecoforia termékek ugyanis két másik innovatív formulát is tartalmaznak.

Ritkán látott innovációnak számít az úgynevezett lamelláris struktúrák alkalmazása az arckrémekben. Ezek nagyon hasonlítanak a bőr felhámjának szerkezetéhez, így az értékes hatóanyagok az utolsó cseppig fel tudnak szívódni, be tudnak épülni és nem mellesleg hatékonyan képesek erősíteni a bőr védővonalát. Minden bőrtípusnak igazi ajándék ez az újítás, a száraz, érzékeny és/vagy irritációra hajlamos bőrnek azonban különösen jót tesz!

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban az Ecoforia arcápolókban rejlő fermentált kivonatok azok, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőrápolás igazi stresszoldó rituálévá váljon. Az erjesztéssel nyert kivonatok a legérzékenyebb, allergiára hajlamos bőrrel is kíméletesek, előállításuk során ugyanis megsemmisülnek azok a toxikus anyagok, amelyek irritációt okozhatnak.

Az erjesztett kivonatokban található jóságos baktériumok gyengéden távolítják el a bőr felszínén lévő elhalt hámsejteket, ami nemcsak a bőrmegújításhoz járul hozzá, hanem az egyedülálló hatóanyagok előtt is „megnyitja az utat” a bőr mélyebb rétegei felé.

Miért pont levendula?

A levendulát Provence kék aranyának is nevezik, értékes olaja ugyanis számtalan jótékony tulajdonsággal rendelkezik. Ezek közül jó párnak a bőrápolás során is hasznát veheted. A levendula fermentált kivonata enyhíti a stresszt, nyugtatja a bőrt, pihentető és bőrpuhító hatású. Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és antibakteriális hatásai is érvényesülnek, miközben a bőrsejtek regenerálódását is elősegíti. 

A Levendula felhők termékcsalád arcápolóiban lévő fermentált levendulakivonat az erjesztési folyamat során vitaminokkal, aminosavakkal és antioxidánsokkal gazdagodik, ami elősegíti a könnyű felszívódást és táplálja a bőrt.

7 jel, amiből tudhatod, hogy a bőrödnek az Ecoforiára van szüksége

  • 1) Sápadtság
  • 2) Idő előtt megjelenő, egyre szembetűnőbbé váló ráncok
  • 3) Érzékeny, irritációra hajlamos bőr
  • 4) Gyakori kipirosodás, viszkető, húzódó érzés a bőrön
  • 5) Felnőttkorban megjelenő pattanások
  • 6) Érdes tapintással és fakó arcszínnel együttjáró bőrszárazság
  • 7) Szem alatti karikák, duzzanatok kialakulása

Tisztítás, tonizálás, hidratálás és extra gondoskodás levendulával

Az Ecoforia Levendula felhő termékcsaládja mesés illatú arcápolókat tartalmaz, amik a levendula mellett olyan összetevőktől lesznek egyedülállóak, mint a bőrfeszesítő és mélyen hidratáló hialuronsav, a bőrregenerálódást támogató C-vitamin vagy a bőr védelmi vonalát erősítő posztbiotikumok.

  • 3 in 1 Micellás víz levendulával: különleges szerkezetének köszönhetően alaposan tisztít, a szennyeződésekkel kíméletlen, a bőrrel viszont gyengéd. Revitalizáló és frissítő hatású.

  • Arctisztító hab levendulával: könnyed textúrájú, finom arclemosó, ami nem szárítja a bőrt. A benne lévő allantoin bársonyosan puhává teszi a megtisztított arcot.

  • Nyugtató arctonik levendulával: az alapos arctisztítás után szuper segítőd lehet ez a B5-vitamint és posztbiotikumokat is tartalmazó, bőrpuhító tonik.

  • 3 fázisú helyreállító arcelixír levendulával: ezt a különleges szérumot a tonizálás után, de még a hidratáló krémek felvitele előtt érdemes használni. Anti-aging hatása mellett csodás bőrnyugtató, ami segíti a bőr természetes védővonalának megerősítését.

  • Lamelláris szerkezetű nappali arckrém levendulával: a bőr természetes lipidgátját imitáló formulának köszönhetően ez a krém a megszokottnál mélyebb rétegekbe juttatja az olyan értékes hatóanyagokat, mint a hialuronsav és a C-vitamin.

  • Lamelláris szerkezetú éjszakai nyugtató arckrém levendulával: kivételes formulájának köszönhetően a mélyebb rétegekbe juttatja az olyan bőrnyugtató és anti-aging hatású összetevőit, mint a bakuchiol vagy a növényi kollagének.

  • Day&Night szemkörnyékápoló krém levendulával: világosító nappali szemkörnyékápoló és kisimító éjszakai szemránckrémből álló szett, ami tökéletes 24/7-es ápolást biztosít a szemkörnyék finom bőrének. Értékes hatóanyagai között megtalálható a C-vitamin, a hialuronsav, a bakuchiol és több posztbiotikum.

  • Hidrogél szemmaszk levendulával: ezek a kicsi, ám annál nagyszerűbb szemmaszkok hatékony fáradtságűzök, amik világosítják a sötét karikákat és csökkentik a szem alatti duzzanatokat, friss és üde megjelenést biztosítva. Kollagéntermelést serkentő C-vitaminnal és antioxidáns hatású koffeinnel ébreszti fel a bőrt. 

5 érdekesség a levenduláról

  • Az apró kékes-lila virágokba boruló növény nevét a latin lavare szó inspirálta, ez azt jelenti, tisztára mosni. Azért választották neki annak idején ezt a nevet, mert az illata átható tisztaságot, frissességet sugall.

  • Már az ókori rómaiak is tudták, hogy mennyire sokoldalú, ezért előszeretettel illatosították levendulával az otthonaikat, gazdagították levendulaolajjal a fürdővizüket, sőt a frissen mosott ruhát is szerették levendulaillatúvá tenni.

  • Gyógyhatásaira valamivel később figyeltek fel, igazi áttörésnek számított, mikor rájöttek, hogy hatásos természetes fertőtlenítő: ha nem is akadályozhatták meg vele a járványok terjedését, egy-egy ragályos betegség kezelésében hasznát vették.

  • A bőrre gyakorolt jótékony hatása sem maradt rejtve sokáig, ezért találhatjuk meg a mai napig szinte az összes apátság kertjében a levendulát más jól ismert gyógynövény társaságában: teakeverékeket, illóolajat, szappant és kozmetikumokat készítenek belőlük tradicionális recepteket követve.

  • Francia gyógyszerészek vetették be elsők között a levendula eszenciális olaját idegrendszeri betegségekre, a túlterhelt, testi-lelki kimerülés szélén álló pácienseknek levendulás fürdőt készítettek terápiás céllal.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek