Starity

Matthew Perry életét kábítószer- és alkoholfüggőség nehezítette

2023. október 29. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Matthew Perryt egy jacuzziban találták holtan, az asszisztense hiába hívta a mentőket nem lehetett megmenteni az életét. Korábban évekig küzdött kábítószer- és alkoholfüggőséggel, mielőtt sikerült kijózanodnia.

hirdetés
Matthew Perry életét kábítószer- és alkoholfüggőség nehezítette
Fotó: hu.depositphotos.com

A Jóbarátok színésze, Matthew Perry tragikus balesetben hunyt el, alig néhány hónappal azután, hogy bátran beszámolt a nehézségekkel teli életéről. Az 54 éves férfi őszintén beszélt rajongóival a kábítószer- és alkoholfüggőséggel vívott harcáról, amely miatt 15 rehabilitációs intézetet járt meg és 9 millió dollárt költött a gyógyulásra.

2018-ban a szeretteinek azt mondták, hogy mindössze két százalék esélye van a túlélésre, miután az opiátok miatt átszakadt a vastagbele. A színész két hétig kómában feküdt, és sztómazsákot ültettek be neki, amelyet a következő kilenc hónapban használnia kellett. 

Két évvel később a sztár majdnem újra életét vesztette egy svájci rehabilitációs intézetben töltött tartózkodása alatt, opiát-függősége miatt. Az orvosok olyan nyugtatót adtak neki, amely kölcsönhatásba lépett a szervezetében lévő opiátokkal, ami miatt a szíve leállt. A színészt újra kellett éleszteni, az orvosok nyolc bordáját törték el az életéért küzdve.

Perry bevallotta, hogy élete során körülbelül hatezerszer fordult meg az Anonim Alkoholistáknál, 15 alkalommal járt rehabilitációra, és 12 életmentő műtétre volt szüksége.

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek