Starity

Harry Styles leborotválta a fejét?

2023. november 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

X-en (korábban Twitter) kezdet el terjedni egy homályos fotó, amin a rajongók a leborotvált fejű Harry Stylest vélik felfedezni.

hirdetés

Harry Styles rajongói úgy gondolják, hogy a zenész a közelmúltban leborotválta az összes haját, és egy ezt egy kissé homályos fotó is bizonyítja!

DeuxMoi nevű híres pletykaoldal megosztotta Styles képét a U2 Las Vegas-i koncertjén, és bár nem teljesen kopasz, sokkal rövidebb a haja. A tettének oka nem ismert, sok rajongó a közösségi médiában találgat, miért vágta le a tincseit.

Az egyik Swift-rajongó tréfásan azt mondta, hogy levágatta a haját, miután meghallotta a Now That We Don't Talk dalszövegét az 1989 (Taylor's Version) albumról. A dalban Taylor Swift azt énekli, hogy "hosszúra növesztetted a hajad", és úgy értelmezhető, hogy nem tetszik neki a hosszú haj. Sokan úgy gondolják, hogy ez a dal, valamint az album több más dala is az egykori One Direction tagról szól.

Mások szerint valójában filmszerep lehet a dologban, és a Marvel miatt, Eros szerepéhez vágatta le a haját, bár egyelőre nem tudni, hogy mikor fog újra feltűnni a karakter. A Marvel összes produkciója szünetel jelenleg, mivel a SAG-AFTRA sztrájk még nem zárult le. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

haj kopasz borotvált
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek