Starity

Itt egy rövid, eddig nem látott részlet az Ausztráliából!

2023. november 11. 04:04   |   Szerző: Four

Hosszabb verzióban érkezik az Ausztrália, és máris itt egy eddig nem látott részlet a filmből.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy nagyszerű hír érkezett az Ausztrália rajongóinak, mert Baz Luhrmann rendező bejelentette, hogy sorozat készül a produkcióból "Faraway Downs" címmel - és máris megjelent egy eddig nem látott rövid részlet.

A készítők elképzelése szerint az Ausztrália hosszabb verzióját láthatják majd a fanok, hatepizódos minisorozat fog készülni Hugh Jackman és Nicole Kidman főszereplésével, és a sorozat tulajdonképpen az eredeti film kibővített változata lesz.

A People magazin által bemutatott új felvételen a Kidman által alakított Lady Ashley épp eldönti, hogy már eleget látott néhai férje ausztrál birtokából, amikor Jackman karaktere, Drover meggyőzi arról, hogy bizony nagyon is értékes tulajdont örkölt, amivel a lehető leghamarabb foglalkoznia kell.

Ez a jelenet nem volt benne a filmben, és tényleg meg is lepődtünk rajta, amikor visszanéztük az eredeti produkciót, hogy nem került bele a végső verzióba. Az Ausztráliában ez a történetszál teljesen máshogy lett feldolgozva. A karaktereknek eredetileg rengeteg mozgástere volt, amelyet a film műfajának természeténél fogva le kellett csökkentenünk.

- nyilatkozta a rendező. 

A Faraway Downs november 26-tól lesz látható a Hulu csatornáján. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek