Starity

Pixie Lott színésznőként debütál

2010. december 14. 11:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pixie Lottot eddig énekesnőként ismertük, de szeretne a filmvásznon is bizonyítani.

hirdetés
Pixie Lott színésznőként debütál

Pixie Lott Európaszerte ismert énekesnő, aki tavaly robbant meg Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) című slágerével, most pedig egy filmben szerepel.

Az angol lány életében egy év alatt most minden történt: hét kislemezt dobott piacra, háromszor turnézott, két ruhakollekciót tervezett, valamint két filmszerepet is kapott. Ebből az első a Nickelodeonnal közös produkciója, a Fred: The Movie. A filmet először Amerikában mutatták be Lucas Cruikshank és az iCarlyból ismert Jennette McCurdy szereplésével.

Frednek (Lucas Cruikshank) problémái vannak a fegyelemmel, a szomszédben élő lányba szerelmes, ám Judy (Pixie Lott) nem foglalkozik a fiúval. Egy nap azonban Judy elköltözik a szomszédból, és elkezdődnek a bonyodalmak. Fred elmegy megkeresni áhított szerelmét, és eközben bonyodalmakba keveredik.

A tengerentúlon nyáron, a Nickelodeon csatornán debütált a film, ám az Egyesült Királyságban december 17-étől a mozikban is bemutatják.

A premier előtt még az alábbi részlet is napvilágot látott:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek