Starity

Jacob Elordi nevetségesnek tartja A csókfülke-filmeket, nem is akart szerepelni bennük

2023. november 14. 19:07   |   Szerző: Four

A színész sarkos véleményt fogalmazott meg a filmekről, amelyek elhozták neki a világhírt.

hirdetés

Hiába óriási a rajongótábora A csókfülke-filmeknek, a produkció egyik főszereplője, Jacob Elordi most bevallotta, hogy ő például egyáltalán nem szeretett szerepelni bennük. Sőt, egyenesen nevetségesnek tartja a filmsorozatot, amely egyébként elhozta neki a világhírt. 

Nem is akartam leforgatni azokat a filmeket. Az ilyen filmek nevetségesek. Nem univerzálisak, inkább menekülésnek foghatók fel. 

- mondta a GQ-nak. 

A színész az interjúban arra felvetésre is reagált, hogy esetleg az "egyet nekik, egyet nekem" hollywoodi elv miatt vállalta el Noah szerepét (azaz szerepel egy produkcióban, amely a stúdiónak kedvez, majd után elvállal egy olyat, amelyet viszont ő tart szakmai kihívásnak).

Ez a fajta elv is egy csapda. Mert lehet, hogy a végén az lesz: 15 nekik, 0 neked. Nincsenek eredeti ötleteid és meghalsz belülről. Szóval ez egy vékony határ. Az én "egyet nekik"-em - azt már megtettem. 

- jelentette ki, majd arra is reagált, hogy a rajongóinak nem feltétlenül tetszik a hozzáállása, és vannak, akik nagyképűnek tartják.

Hogy lenne már nagyképű, hogy fontosnak tartod, mit közvetítesz? De ha ez nem érdekel, ha sz*rt etetsz az emberekkel, tudván, hogy pénzt keresel az idejükkel - ami szó szerint a legértékesebb dolog, az viszont menő?

- kérdezett rá a színész, aki már korábban is mesélt arról, hogy voltak nézeteltérései a készítőkkel, amikor A csókfülkét forgatta.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek