Starity

Bruce Willis felesége bűntudattal küzd

2023. november 17. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség hosszan kifejtette, miért volt lelkiismeret-furdalása az utóbbi időben.

hirdetés
Bruce Willis felesége bűntudattal küzd
Fotó: emmahemingwillis/Instagram

Bruce Willis felesége esszében írt arról, hogy bűntudattal küzd. Emma Hemingnek ugyanis lelkiismeret-furdalása van azért, mert ő sokkal kiváltságosabb helyztben van mint más, szintén frontotemporális demenciával (FTD) küzdő családok. (Bruce Willist idén frontotemporális demenciával diagnosztizálták, amely nem csak a beszédre és a megértésre, hanem a személyiségre és a viselkedésre is ható betegség.)

A híresség a Sunday Paper hasábjain osztotta meg gondolatait: 

Bűntudattal küzdök, tudván, hogy olyan források állnak rendelkezésemre, amelyek másoknak nem adatnak meg. Amikor el tudok menni egyet kirándulni, hogy friss levegőt szívjak, pontosan tudom, hogy más gondozók ezt nem tehetik meg. Amikor megosztok valamit a családom tapasztalatairól, és az médiafigyelmet kap, akkor tudom, hogy többezer kimondatlan történet van, amely ugyanúgy törődést és együttérzést érdemel. 

Heming hozzátette, rájött, hogy a célja mások megsegítése a saját családja történetei által. 

Azt látom, hogy amit megosztok, számít másoknak, akik lehetséges, hogy ugyanígy küzdenek, és valamilyen módon segít átérezni a helyzetüket. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy ha más FTD-vel küzdő családokról hallok, akkor valójában a saját családom hasonló gyászát, veszteségét és végtelen szomorúságát hallom visszhangozni az övékben. 

Heming, akinek két gyermeke született Willistől: a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn - rájött arra, mennyire fontos, hogy támogassa azokat a családokat, akiknek "nincs idejük, energiájuk és forrásuk ahhoz, hogy önmagukat képviseljék".

Sokkal nagyobb bennem a remény most, mint amikor Bruce-t diagnosztizálták. Most már jobban értem ezt a betegséget, és van egy elképesztő közösségem, aki támogat. Reménnyel tölt el, hogy megtaláltam az új célomat - bevallom ez egy olyan cél, amelyet korábban sosem kerestem volna - azzal, hogy a rám irányuló reflektorfényt mások segítésére használom. És reménnyel tölt el az is, hogy a családom képes a legapróbb dolgokban is örömet lelni, és megünnepelni minden pillanatot, amelyet az élet felkínál. 

- írta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek