Starity

Jennifer Aniston megemlékezett Matthew Perryről

2023. november 15. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Aniston nyilatkozatban emlékezett meg az egykori kollégájáról, Matthew Perryről. A színész halála óta először beszélt a történtekről.

hirdetés

Jennifer Aniston hosszas közleményben gyászolta Matthew Perryt, aki 54 éves korában, október 28-án hunyt el, valószínűleg vízbe fulladt.

Az NBC egykori sikersorozatának szereplői közös közleményt adtak ki a férfi halálhíre után. Most viszont a színészek külön-külön is közleményeket adtak ki

Az Instagramon Aniston a következőt írta:

Ó, ez mélyen érintett... Elbúcsúzni a mi Mattynktől az érzelmek olyan őrült hulláma volt, amit még soha nem tapasztaltam. Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet elvesztése vagy a szerelem elvesztése. Ha képes vagy igazán létezni ebben a gyászban, az lehetővé teszi, hogy érezd az öröm és a hála pillanatait, hogy valakit ilyen mélyen szerettél. És mi mélyen szerettük őt. Ő a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. Ez egy kiválasztott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk, és mi lesz az utunk.

Majd így folytatta:

Matty TUDTA, szerette megnevettetni az embereket. Ahogy ő maga mondta, ha nem hallotta a 'nevetést', azt hitte, hogy meg fog halni. Az élete szó szerint ettől függött. És ez sikerült is neki. Mindannyiunkat megnevettetett. És keményen nevetett. Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt szövegeinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. Találtam egy sms-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Ez mindent elmond.

Aniston ezután mellékelte az egyik szövegváltás, amit Perry küldött neki a korai Jóbarátok idejéből, ebben az állt: „Az, hogy megnevettettél, feldobta a napomat. Feldobta a napomat :)”, amire Aniston így válaszolt: „Awww… ez az első alkalom.”

Majd így folytatta a tisztelgést:

Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megnyugodtál, és nincs fájdalom. Minden nap beszélek veled… néha szinte hallom, hogy azt mondod: »Lehetnél őrültebb?« Nyugodj békében testvérem. Mindig feldobtad a napomat…

via Just Jared 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek