Starity

Mától látható A korona új évada!

2023. november 16. 12:12   |   Szerző: Four

A brit királyi család életéről szóló produkció új részei már láthatók Netflixen.

hirdetés
Mától látható A korona új évada!
Fotó: thecrownnetflix/Instagram

Egy évvel Erzsébet királynő halála után debütált Netflixen a brit királyi család életét feldolgozó sorozat, A korona új évada. A csatorna ebben az esetben is úgy döntött, hogy két részre bontja az évadot, a második fele december 14-én jelenik meg. 

A korona történelmi hitelességéért felelős Robert Lacey szerint a sorozat - amelynek ez lesz az utolsó évada - új színben tüntette fel a brit királyi családot, legfőképpen a királynőt, akinek kezdeti éveiről a fiatalabb nézők eddig nem tudtak sokat. 

Az uralkodása alatt született emberek egy részének fogalma sem volt arról, hogy milyen varázslatos hatása volt II. Erzsébetnek a legkorábbi években - ragyogást és meglepő nőiességet sugárzott. A sorozat megmutatta a fiataloknak, hogy a királynő is ember volt. A nézőkben tudatosult, hogy neki is volt egy munkája, amit el kellett végeznie. A nagy változások idején ott volt egy ember a reflektorfényben, aki megállta a helyét. 

- tette hozzá Lacey a People magazinnak adott nyilatkozatában.

Az új évadban Vilmos herceg édesanyja halála után próbál visszatérni az iskolai hétköznapokba, miközben a monarchia a közvélemény súlyával küzd. A királynő közeledik az arany jubileumához és az ország jövőjén töpreng, Károly herceg és Camilla összeházasodik, az ifjú trónörökös pedig beleszeret Kate Middletonba, és ezzel egy új tündérmese válik valóra. 

A korona hatodik évadának előzetese ide kattintva látható. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek