Starity

Harry herceg nem hajlandó megnézni A korona sorozat utolsó évadát

2023. november 21. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Harry herceg úgy döntött, hogy nem nézi meg A korona című sorozat új évadát, amely édesanyja, Diana hercegné tragikus halálát is bemutatja.

hirdetés
Harry herceg nem hajlandó megnézni A korona sorozat utolsó évadát
Fotó: Netflix / A korona

A korona, a Netflix sorozatának utolsó évada Diana hercegné utolsó napjait mutatja be Dodi Fayed filmproducerrel. A románcuk egy tragikus balesettel ért véget, ami a halálukat okozta Párizsban. 1997. augusztus 31-én lesifotósok üldözték őket, amikor autóbalesetet szenvedtek. 

A néhai hercegné (Elizabeth Debicki) néhány jelenetben mint egy szellem tér vissza, aki volt férjével, Károly herceggel (Dominic West) és anyósával, Erzsébet királynővel (Imelda Staunton) beszélget. Harryt (Fflyn Edwards) az ágyban ébresztik fel, hogy elmondják a hírt, meghalt az anyja, miközben a bátyja, Vilmos herceg (Rufus Kampa) figyeli. A sorozat bemutatja Diana és Harry herceg utolsó beszélgetését is, aki 12 éves volt a halálakor.

Egy forrás a Page Sixnek azt mondta, hogy Harry herceg úgy döntött, hogy nem nézi meg az utolsó évadot: 

Harry herceg érthető módon úgy döntött, hogy nem nézi meg ezt az évadot, túl érzékenyen érinti.

A forrás szerint a herceg "nem haragszik a sorozat készítőire vagy a Netflixre". Illetve a Sussexeikkel "nem konzultált senki, aki kapcsolatban állt a sorozattal", és nem küldtek nekik történetszálakat vagy előzetes epizódokat jóváhagyásra vagy megbeszélésre. Harry bátyja, Vilmos herceg szintén egyértelművé tette a forrásoknak, hogy nem fogja nézni A korona sorozatot. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek