Starity

Paul Walker testvére szerint a néhai színész nagyon büszke lenne a lányára

2023. november 21. 19:07   |   Szerző: Four

Cody Walker szerint néhai testvére nagyon büszke lenne 25 éves lányára, Meadow-ra.

hirdetés

Paul Walker testvére megható interjút adott a People magazinnak, amelyben elárulta, szerinte nagyon büszke lenne néhai bátyja a lányára. A színész 2013-ban, 40 éves korában hunyt el egy tragikus autóbalesetben, lánya, Meadow ekkor mindössze 15 éves volt. 

Szeretném, hogy tudja: Meadow gyönyörű fiatal nővé cseperedett. 

- áradozott Walker öccse. 

A 25 éves Meadow jelenleg modellként keresi a kenyerét, illetve 2015-ben megalapította a Paul Walker Foundationt: az alapítvány segítségével tengertudományokkal foglalkozó kutatóknak és diákoknak ajánlanak fel ösztöndíjakat. 

A saját lábára állt, nagyon kemény szakmát választott, de megtalálta magát, és sikeres, Paul olyan büszke lenne rá. 

- mesélte Cody, aki szerint testvére nagyon komolyan vette az apai feladatait, és mindig nagyon zavarta, ha a színészkarrierje miatt nem tudott eleget lenni a lányával. 

Paul révén megtanultam, hogy milyen gyorsan felnőnek a gyerekek. Ő is nagyon sokat küzdött azzal, hogy milyen elfoglalt volt, miközben Meadow gyorsan felcseperedett. Tudatában volt annak, hogy a karrierje és az ezzel járó elfoglaltságai miatt értékes időt veszít el, és ez nagyon zavarta. 

- tette hozzá. 

Meadow egyébként korábban elárulta, az édesapja szokott "üzenni" neki, méghozzá egy bizonyos jel által, amely számára félreérthetetlen. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek