Starity

Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!

2023. november 23. 18:06   |   Szerző: Four

Különleges alkalomból látogattak Angliába a Blackpink tagjai, nézd meg a legfrissebb fotókat!

hirdetés

Különleges élményben volt része a Blackpink tagjainak, ugyanis a héten a Buckingham-palotába utaztak, hogy a brit királyi családhoz látogató dél-koreai elnököt, Yoon Suk Yeolt és a first lady Kim Keon Hee-t támogassák, ezzel együtt megkapták a Brit Birodalom Rendjének tiszteletbeli lovagi címét a környezetvédelmi tevékenységükért.

A K-pop sztárok a kedd este megrendezett díszvacsorán is részt vettek, méghozzá csodaszép estélyikben tették tiszteletüket: Rosé klasszikus pánt nélküli Pinkong kreációt viselt, Jisoo Kim puffos ujjú fekete Dior ruhában volt, Jennie Kim fehér Lihi Hod kreációban érkezett, Lisa pedig egy türkiz Georges Hobeika outfitben ragyogott. 

Károly király a díszvacsorán tartott beszédében is megemlítette a lányokat, és megköszönte nekik, hogy a COP 26 nagyköveteiként, illetve az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok támogatóiként próbálnak tenni a klímaváltozás ellen. 

Sőt, a lányok tiszteletére másnap a királyi zenekar eljátszotta a "DDU-DU DDU-D" című számukat, amelyet meglepő módon egy Bajos csajok-utalással kommentált Instagramon a brit királyi család:

"Szerdánként Blackpinket játszunk"

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek