Starity

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki

2023. november 24. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Sofia Vergara reagált arra, hogy sokak szerint a plasztikai sebészeti eljárásnak vetette alá magát, és elmagyarázta, miért néz ki másként.

hirdetés

Sofia Vergara válaszolt azokra a vádakra, miszerint plasztikai műtéten esett át, és elmagyarázta, miért tűnik úgy, hogy másképp néz ki.

Néha üzeneteket olvasok – kerülöm a megjegyzések elolvasását, mert minek? Általában az emberek rosszkedvűek, depressziósak vagy féltékenyek. Olvastam olyat, hogy »annyi mindent csinált magával, hogy már nem is hasonlít önmagára.« És arra gondolok, nem azért van plasztikai műtét, hogy rosszabbul nézzek ki, mint korábban, ne már

- mondta Vergara.

Hozzátette:

Nem, ezt öregedésnek hívják! Úgy hívják, kib*szott öreg vagyok! Ezért nézek ki másképp!

Megkérdezték, végeztet-e valamilyen bőrkezelést vagy használ-e injekciókat.

Itt-ott csinálok apró dolgokat. Sok microneedlinget csináltatok, amikor csak tehetem. Emellett nincs pihenőidőm. Bárcsak lenne pihenőidőm a munkából. Sokkal több dolgot csinálnék. De csinálok microneedlinget, kis lézereket a hajszálerek ellen, mert rosacea-m van. Rendszeresen botoxolok a szemembe és a nyakamba. Apró dolgokat, amikhez nem kell egy hónapig otthon ülnöm, mert sajnos nem tudok. És persze, rengeteg terméket használok. Szeretem a különböző termékeket.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek