Starity

Taylor Swift-rajongója az énekesnő cipőjét eladva gyűjtene pénzt az unokatestvére rákkezelésére

2023. november 25. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Taylor Swift egyik koncertjén eltörte az egyik cipőjét, amit a közönségnek hajított, a rajongója pedig, aki elkapta, most az eladásával gyűjtene a rákos unokatestvére kezelésére.

hirdetés

Taylor Swift a hét elején a brazíliai Rio de Janeiróban tartott The Eras Tour utolsó koncertjén eltörte az egyik csillogó Louboutin magassarkúját, és a tömegbe dobta. Most a szerencsés rajongó, aki elkapta a cipő sarkát, eladja azt, hogy pénzt gyűjtsön unokatestvére rákkezelésére.

Felipe Conrado, akinek VIP-jegye volt Swift mindhárom teltházas Rio de Janeiró-i koncertjére, arra kéri az embereket, hogy terjesszék a hírt abban a reményben, hogy akad egy gyűjtő, akit érdekelne az egyedi darab.

Ahogy sokan tudjátok, nagyszabású mozgósításban vagyunk, hogy segítsünk finanszírozni unokatestvérem rákkezelését

- kezdte Conrado.

A terve, hogy bármennyi pénz is gyűlik össze, az közvetlenül unokatestvére, Ângela Conrado rákgyógyítási alapjába kerül. 

Köszönöm, hogy megosztjátok, segítetek és terjesztitek a hírt! Meg fogjuk nyerni ezt a csatát.

Conrado mellékelt egy fotót magáról, amelyen mosolyogva tartja a piros talpú, káprázatos sarkat, valamint Swiftről készült képeket, amelyek abban a pillanatban készültek, amikor eltört a cipő.

Ângelát melanómával diagnosztizáltak, miután az orvosok eltávolítottak egy anyajegyet a jobb karjáról, és biopsziát végeztek rajta. Szeptemberben újabb műtéten esett át, hogy megtudják, továbbterjedt-e a rák. Ahhoz, hogy megakadályozza az áttétképződést, Ângelának 12 alkalomnyi immunterápiára lesz szüksége, a Nivolumab nevű gyógyszerrel. Azonban csak a gyógyszeres kezelés közel 730 dollár kerül havonta, ami nagyjából 255 ezer Ft és a brazil egészségügyi rendszer nem fedezi.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek