Starity

Will Smith-t azzal vádolják, hogy a férfivel került intim kapcsolatba

2023. november 26. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Will Smith úgy érzi, rágalomkampány áldozata lett, az asszisztense azzal vádolta meg, hogy Duane Martinnal volt intim kapcsolata.

hirdetés

Az elmúlt időszakban rengeteget hallottunk Will Smith és Jada Pinkett Smith magánéletéről, most egy korábbi barátjuk állt elő elképesztő vádakkal. 

Will Smith egy korábbi asszisztens, Brother Bilaal szerint rajtakapta Will Smith-t egy öltözőben Duane Martinnal intim kapcsolatban. Will és Jada Pinkett Smith minden állítást határozottan tagadnak. Will szerint egyértelmű, hogy mindez hazuság, ilyesmi soha nem történt. Jada is azonnal védelmébe vette férjét, hangoztatva, hogy perrel fognak felelni. Gyermekeik, Jaden és Willow szintén rosszul érzik magukat az ügy miatt, de állítólag nem lepődtek meg az eseményeken.

Ezek a hírek nem új keletűek Will és Jada körül. Sok pletyka forog már évek óta a házaspár kapcsolatáról, de most egy barátjuk állítja ezeket.

Az egész különösen fáj Jadennek. Állítólag éveken keresztül rejtegette saját szexualitását, mivel a szülei nem támogatták ezen a téren. A Camp Flog Gnaw fesztiválon, Jaden a kapcsolatáról beszélt Tyler the Creatorral, és önmagát "szexuálisan fluidként" írta le. Amint nem kezeltek a legjobban a szülei. 

Bilaal a következőket mondta Tasha K-nak:

Kinyitottam Duane öltözőjének ajtaját, és ekkor láttam, hogy Duane anális szexet folytat Willel. Volt ott egy kanapé, Will pedig a kanapén görnyedt, Duane pedig mögötte állt.

Will férfiasságáról is tett nem túl hízelgő kijelentéseket, a péniszét "kisujjnyi nagyságúhoz" hasonlította. 

Az Oscar-díjas színész szóvivője keddi nyilatkozatában ragaszkodott ahhoz, hogy a történet "teljesen kitalált".

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek