Starity

Natalie Portman szerint nem gyereknek való hely Hollywood

2023. november 28. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Natalie Portman elmondta a véleményét a gyerekszínészekről. Szerinte Hollywood nem nekik való.

hirdetés

Natalie Portman 13 évesen kezdte pályafutását a filmiparban, 1994-ben debütált a Léon, a profi című produkcióban. A következő években rengeteg filmben feltűnt, majd mindössze 18 éves volt, amikor 1999-ben a mozikba került a Star Wars I. rész – Baljós árnyak.

Portman a Varietyvel beszélgetett Hollywood jelenlegi helyzetéről, beleértve a gyermekszínészek szerepét is.

Nem bátorítanám a fiatalokat, hogy ebbe a szakmába kezdjenek. Nem úgy értem, hogy soha; úgy értem, hogy gyerekként. Úgy érzem, hogy szinte a szerencsének köszönhetem, hogy nem esett bajom, amihez túlságosan óvó, csodálatos szülők is társultak. Gyerekkoromban nem szerettem, felnőttként viszont hálás vagyok érte. Túl sok rossz történetet hallottam ahhoz, hogy azt gondoljam, hogy bármelyik gyereknek is részt kellene vennie ebben

- mondta.

Portman elismerte, hogy Hollywoodban töltött első napjai óta történt haladás, de akkor sem érzi úgy, hogy Hollywood gyerekeknek való lenne.

Sok beszélgetést folytattunk erről az utóbbi években, én is tudom. Ez tudatosabbá és óvatosabbá tette az embereket. De végső soron nem hiszem, hogy a gyerekeknek dolgozniuk kellene. Szerintem játszaniuk kellene és iskolába járniuk.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek