Starity

Ani Lorak anyuka lesz

2010. december 15. 08:08   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű ukrán énekesnő, Ani Lorak a mennyországban érzi magát. A tavaly augusztus 15-én oltár elé járuló előadó és török származású férje ugyanis babát várnak.

hirdetés
Ani Lorak anyuka lesz

Az ötödik hónapban járó Ani, amíg csak tudta, nem árulta el terhességét, és még mindig nem szívesen nyilatkozik a dologról. Szerinte ugyanis „ez olyan boldogság, aminek titokban kell örülni. Egy új élet fogantatása - rejtelmes. Hagyni kell, hogy megtörténjen a csoda”, mint nyilatkozta.

Az énekesnő egyébként nagyon felelősségteljesen állt hozzá a várandóssághoz. Néhány hónapja teljes körű egészségügyi szűrésen esett át. Karolina mindig is ügyelt az életmódjára: rendszeresen sportol, nem dohányzik, és alkoholt is csak mértékkel fogyaszt.

„A férjem nagyon örült a hírnek. Állandóan aggódik, hogy eszem-e rendesen, nem idegeskedek-e. Egyszóval a tenyerén hordoz a szó egyenes és átvitt értelmében. Úgy érzem magam, mint egy hercegnő!” – állítja a 2008-as Eurovíziós Dalverseny ezüstérmese, aki igyekszik most többet pihenni, már amennyire ez zsúfolt koncertprogramja mellett lehetséges.

A picit a jövő év áprilisára várják. A nemét nem firtatja a házaspár, az a fontos, hogy egészséges legyen, mondják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek