Starity

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést

2023. november 28. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő férje most elkísérte őt egy hivatalos eseményre, nem tudták visszafogni magukat.

hirdetés

Margot Robbie a hétfőn, New Yorkban megrendezett Gotham Awards egyik vendége volt, és ezúttal férje, Tom Ackerley is elkísérte őt, nem kis derültséget okozva az őket fényképező szakembereknek. 

A házaspár Noah Baumbach, Greta Gerwig és Laura Dern társaságában pózolt a kamerák kereszttüzében, amikor Robbie egyik pillanatban mosolyogva odébb csúszott és a Page Six szerint elhessegette férje elkalandozó kezét, ezek után pedig nevetésben tört ki. 

A magazin egyik munkatársa meg is kérdezte, hogy Ackerley "belecsípett-e a fenekébe", mire a színésznő képtelen volt visszafogni magát és még hangosabban nevetni kezdett. Ackerley ugyan később ragaszkodott hozzá, hogy nem tett ilyet, a magazin szerint elég jól kivehető volt az évődésük. 

A színésznő 2016-ban ment feleségül szerelméhez egy titkos ausztrál esküvő során, majd férjével együtt megalapította a LuckyChap Entertainment produkciós irodát, és több közös munkájuk is volt már, például a "Barbie", amelyben Robbie nem csak producer volt, hanem főszereplő is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek