Starity

Ben Affleck kézzel írott levelét égeti el új videójában Jennifer Lopez

2023. november 29. 04:04   |   Szerző: Four

Jennifer Lopez jövőre érkező új lemezét promótálja, amelyet férje, Ben Affleck ihletett.

hirdetés

Jennifer Lopez két új előzetest is megosztott hamarosan érkező új albumához, a This is Me Now...-hoz. Sőt, mint kiderült az énekesnő igazi nagyszabású projektbe vágott bele, mert az lemezhez egy film is készült, amely a "szerelem felkutatásáról szól".

Az egyik előzetes érdekessége, hogy a felvételen Lopez egy régi levelet éget el, amely feltehetően Ben Afflecktől származott, még abból az időből, amikor a kétezres évek elején egy párt alkottak. 

Az élet kemény, de te édes vagy. Köszi az ajándékot. Remélem szereted a virágokat. Azt mondtad, sose elég belőlük. Hiszek neked. 

- olvasható a 2002. december 24-én íródott levélen, amelyen a "B" azaz "Ben" aláírás szerepel. 

Ezt követően egy kolibri kopogtat az ablakán - amelyről J.Lo mindig úgy nyilatkozott, "a szerelem hírvivőinek tartja őket" -, majd a felvételen kijelenti, gyerekkorában mindig azt mondta, szerlemes akar lenni, ha egyszer felnő. 

Lopez várva várt albuma 2024. február 16-án jelenik meg, meglehetősen hosszú intervallumot foglal magába: a 2003-as "This Is Me" című lemezének folytatása, és már a rövid előzetes alapján is úgy tűnik, rengeteg személyes utalás lesz benne, főleg Ben Affleckkel kapcsolatban. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek