Starity

Közös fotón pózolt Olivia Rodrigo és Sabrina Carpenter? - Vége a viszálynak?

2023. december 03. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Olivia Rodrigo és Sabrina Carpenter is részt vett a Variety egy eseményén, ahol közös fotót is készítettek.

hirdetés

Olivia Rodrigo és Sabrina Carpenter a lehető legegyszerűbben vetett véget egy régóta keringő pletykának, miszerint komoly viszály van köztük Joshua Bassett miatt. Közös fotót készítettek!

Sokáig egy elmélet keringett a neten, miszerint a 24 éves Carpenter volt az a "szőke lány", akiről a 20 éves Rodrigo énekelt a drivers license című slágerében. A dal látszólag a kapcsolata végét mutatta be Joshua Bassettel, akkor, amikor a színész valószínűleg Carpenterrel randizott. Sokan úgy gondolták, hogy Carpenter Skin című dala válasz volt Rodrigónak.

Rodrigo sosem erősítette meg közvetlenül, hogy kiről szólt a szakítós kislemeze. Ennek ellenére a viszályról szóló pletykák azóta sem csitulnak, egyes rajongók pedig azt találgatták, hogy Rodrigo az új albumán még mindig Carpenterről énekel-e.

Szombaton mindketten részt vettek a 2023 Variety Hitmakers Brunch-on Hollywoodban, Kalifornia államban, és úgy döntöttek, hogy együtt pózolnak egy fotóhoz, ami azóta vírusként terjed az X-en (korábban Twitter). A képen ölelkezve mosolyognak. 

(Már, ha a fotó valódi?!)

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek