Starity

Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval

2023. december 03. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség szerint jó lenne, ha inkább az összefogásra és nem a széthúzásra koncentrálnának a hollywoodi celebek.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Beyoncé új filmjének londoni premierjére nem csak Taylor Swift, hanem Blake Lively is ellátogatott, amelyről utóbbi most aranyos posztot írt. 

Lively több, az énekesnőkkel közös kép mellett arra hívta fel a figyelmet, mennyire jó, hogy ma már nem az a narratíva él Hollywoodban, hogy minden nő ellensége egymásnak. 

Gyerekkoromban a nőket folyton egymásnak ugrasztották. Egészen felnőtt koromig tartott, hogy lássam, az, hogy a nők ösztönösen felemelik egymást, átlagos dolog és nem kivétel. A legjobb barátaim többsége nő, akiket korábban számomra fenyegetőnek, riválisnak állítottak volna be.

- írta, majd így folytatta:

A mi feladatunk, hogy megmutassuk a fiatalabb generációknak: az erő az összefogásban, nem a széthúzásban rejlik. Mindezekkel együtt: @beyonce és @taylorswift, egyikőtöknek sem kell tartani attól, hogy popsztár leszek. Mindannyiunk számára van elég hely. A Renaissance: A Film by Beyoncé már látható a mozikban... és minden képzeletet felülmúl. 

Swift egyébként maga is posztolt az eseményről, elmondása szerint "a királynő" hívta meg a premierre, amelyre nagyon szívesen ellátogatott. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek