Starity

Florence Pugh-t fejbedobták a vörös szőnyegen

2023. december 04. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő is áldozatául esett az ijesztő trendnek: pózolás közben valami az arcára esett.

hirdetés

Florence Pugh-val is megesett az, ami mostanában oly sok előadó problémája: a színésznő egy a Dűne folytatásával kapcsolatos hivatalos eseményen járt Brazíliában, amikor valaki feltehetően fejbedobta. 

Pugh éppen egy csoportkép kedvéért pózolt többek között Zendaya és Austin Butler mellett, amikor az esetről készült videó alapján felülről, a közönség soraiból valami egyszercsak lepottyant és az arcán landolt. A színésznő megrándult fájdalmában, de úgy tűnt, szerencsére nem lett komolyabb baja. Mindezek ellenére kollégái aggódva kérdezgették, hogy jól van-e. 

Azt egyelőre nem tudni, mi esett a hírességre, a dolog viszont több rajongójában is visszatetszést keltett, egyesek szerint odáig fog fajulni ez a csúnya trend, hogy a hírességek a végén nem lesznek hajlandóak koncerteken és rendezvényeken megjelenni. 

A közelmúltban több híresség, köztük Drake és Harry Styles is járt már úgy, hogy valaki a közönségből hozzájuk vágott valamit, de talán eddig a legkomolyabban Bebe Rexha sérült, akinek kórházba kellett mennie miután valaki egy fellépése alkalmával fejbedobta egy telefonnal. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek