Starity

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott

2023. december 04. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznőt egy ideig nagyon szoros kapcsolat fűzte a Jóbarátok sztárjához.

hirdetés

Julia Roberts megemlékezett egykori szerelméről, Matthew Perryről. A színésznő az Entertainment Tonightnak vallotta be, hogy sokkolta őt Perry hirtelen halála:

Szívszorító, ha bárkit ilyen fiatalon veszítünk el. Azt gondolom, mindez segít ráébreszteni bennünket arra, hogy értékeljük amink van, és hogy próbáljuk meg pozitívan felfogni az életet.

- mesélte. 

Perry, aki október végén, 54 éves korában hunyt el, a tavaly megjelent életrajzában bevallotta, hogy három hónapig randizott Julia Robertsszel, akkoriban, amikor a színésznő szerepelt a Jóbarátok egyik epizódjában. 

Perry szerint hosszú szerelmes üzeneteket és romantikus verseket küldtek egymásnak, jól alakultak a dolgaik, de ő folyton rettegett attól, hogy csalódás éri - és ez okozta a kapcsolat végét.

Nekem túl sok volt Julia Robertsszel randizni. Meg voltam győződve róla, hogy szakítani fog velem. Miért ne tenné? Nem voltam elég, soha nem voltam elég. Megtört voltam és úgy éreztem, engem nem lehet szeretni. Tehát attól tartva, hogy át kell élnem az elveszítése fájdalmát, inkább én szakítottam a gyönyörű és briliáns Julia Robertsszel. 

- írta. 

Roberts ezzel szemben kedves emlékeket idézett fel a Jóbarátokról: elmondása szerint az egész szereplőgárda nagyon aranyosan viselkedett vele. 

People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek