Starity

Meghan Markle III. Károly ajándékát viselte, üzenni akart vele a királynak?

2023. december 06. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle az apósától, III. Károly királytól kapott csillogó ajándékot viselte hétfőn Santa Barbarában, miután ismét előkerültek a vádak, mely szerint a király attól tartott, hogy túl sötét lesz Archie bőrszíne.

hirdetés

Meghan Markle a napokban egy gyémántkarkötőt viselt, amelyet III. Károly királytól, az apósától kapott. Ez az első alkalom, hogy a nyilvánosság elé lépett mióta megjelent Omid Scobie Endgame című könyve, mely tele van kényes titkokkal és állításokkal a brit királyi családról.

A gyémántokkal egyesek szerint finoman jelezni szerette volna a támogatását a királyi család felé a III. Károlyt ért vádak után. Markle zöld baseballsapkában, fekete leggingsben és fekete pulóverben lépett az utcára, melyhez a 2018-as esküvője előtt III. Károlytól kapott teniszkarkötőt viselte. A gyémántkarkötőt a Bentley & Skinner tervezte, és a márka weboldala szerint 2,6 karátos gyémántokkal díszítették.

A 75 éves király nemrég a figyelem középpontjába került, miután ismét az egyik olyan királyi családtagként lett említve, akinek problémája volt Archie herceg bőrszínével. Mindez az Endgame holland fordításában olvasható. A szerző, Omid Scobie többször hangsúlyozta TV-interjúiban, hogy sosem nevezte meg Károlyt és Katalint az angol változatban, és a fordítást okolta. 

Markle nem viselte nyilvánosan a gyémántkarkötőt az 2022-es Invictus Games óta. Bár nem szerepel az állandó ékszerei között, többször is hordta a teniszkarkötőt más nyilvános eseményeken.

Az Endgame egyébként nem csak Markle és Oprah Winfrey 2021-es interjújában elhangzott történetet eleveníti fel Archie bőrszínéről, hanem egyéb kínos eseteket is. Scobie részletezte II. Erzsébet királynő halálának napját a könyvben. Leírva, hogy Vilmos herceg „figyelmen kívül hagyta” testvére, Harry herceg üzeneteit, ezzel arra kényszerítve Sussex hercegét, hogy saját maga oldja meg a Skóciába jutását, hogy láthassa a nagymamáját a halála előtt. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek