Starity

Megérkeztek az első hivatalos fotók Vanessa Hudgens és Cole Tucker esküvőjéről!

2023. december 06. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő a hétvégén ment hozzá sportoló szerelméhez, máris megjöttek az esküvői fotók.

hirdetés

Ahogy már korábban írtuk, Vanessa Hudgens és Cole Tucker a hétvégén egybekelt, méghozzá a mexikói Tulumban. A színésznő lagzijáról a Vogue tudósított: a csodaszép helyszín azonnal megragadta Hudgens figyelmét, aki sokáig nem tudta, hogyan kezdjen hozzá az esküvőszervezésnek.

Tudtam, hogy az a mi helyünk. Olyan volt, mintha egy utópisztikus világba csöppentem volna, sosem láttam még ilyet. Vadregényes volt és varázslatos, azonnal beleszerettem. 

- mesélte az Azulik City of Artsról. 

A ruhával kapcsolatban már az elejétől kezdve határozott elképzelései voltak: valami, modern, szexi, a '90-es évek szupermodelljeit idéző darabra vágyott, és végül Vera Wang egyik elefántcsontszín kreációja mellett döntött. 

A könnyű tüllfátyolra pedig különleges hímzés került: "Mrs. T December 2-a, 2023." gót stílusú betűkkel. 

Imádom a légies, bohém stílust - ez örökké a részem lesz, de nem akartam, hogy uralkodjon az esküvői tematikán. 

- mondta.

 

 

Majd a lagziról is mesélt:

Egyértelműen életem legvarázslatosabb hétvégéje volt. Olyan hálás vagyok, hogy privát esküvőnk lehetett, és ebben sokat segített, hogy mindenkinek elvettem a telefonját. Csodás volt, mert a vacsora során amikor körbenéztem, mindenki beszélgetett valakivel - a családjaink és a barátaink találkoztak, és valódi kapcsolatok születtek ebből, amelyre tudom, hogy később is fognak időt szánni. 

- lelkendezett, és így folytatta:

Varázslatos volt látni, hogy mindenki együtt ünnepel bennünket, és most is, ahogy erről beszélek, könnyes lesz a szemem. Álmodni sem mertem volna ennél jobbat. Tudtam, hogy csodás lesz, de minden várakozásomat felülmúlta. 

- mondta a színésznő.

 

 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek