Starity

Könyörtelen edzésrutinnal készült a koncertjeire Taylor Swift

2023. december 07. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, hogy milyen kemény edzésrutinnal készült föl a turnéra.

hirdetés

Nem semmi, micsoda edzésrutint tartott be Taylor Swift a koncertturnéjára felkészülve. A híresség a Time magazinban vallott arról, hogy már fél évvel a turné előtt könyörtelen rendszer szerint élt, hogy a teste a legextrémebb körülményekhez is tudjon alkalmazkodni. 

Tudtam, hogy ez a turné jóval keményebb lesz bárminél, amit eddig csináltam. És végre, életemben először rendesen felkészültem fizikailag. 

- mesélte Swift, aki minden nap futópadon edzve énekelte el a teljes repertoárját. 

Gyorsan futottam a gyors daloknál és gyalogoltam vagy kocogtam a lassú daloknál. 

- mondta, futás után pedig az erőnlétét edzette, és táncórákat vett. 

Azt akartam, hogy már a csontjaimban érezzem a koreográfiát. Szerettem volna annyira túlgyakorolni, hogy a koncerteken már hülyéskedhessek a fanokkal és ne kelljen agyalnom. Koreográfiát tanulni nem az erősségem. 

Swift az edzések mellett leszokott az alkoholról, egyedül a februári Grammy-díjátadón tett kivételt. 

Megcsinálni a koncertet másnaposan: nem akarom ismerni azt az érzést. Tudom, hogy nem iszom a turnén, tudom, hogy két fellépés között is edzek, tudom, hogy így őrzöm meg az erőnlétemet. És azt is tudom, hogy színpadra állok, függetlenül attól, hogy beteg vagyok, megsérültem, kényelmetlenül érzem magam, stresszes vagyok vagy összetört a szívem. Ez most már a személyiségem részévé vált. Ha valaki jegyet vesz a koncertemre, akkor mindenképpen látni fog, kivéve, ha valami súlyos dolog történik. 

- szögezte le Swift. Azokon a napokon, amikor nem koncertezik, elmondása szerint csak enni kel fel az ágyából:

Alig tudok beszélni olyankor, mert három órát énekeltem egyszerre a koncerten. Minden egyes lépésnél recsegnek a lábaim attól, hogy magassarkúban táncoltam. De ilyenkor érzem magam a legteljesebbnek. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek