Starity

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja

2023. december 07. 22:10   |   Szerző: Four

Bruce családja a lehető legtöbb időt próbál együtt tölteni a komoly betegséggel diagnosztizált színésszel.

hirdetés

Bruce Willis családja kincsként őriz minden együtt töltött percet. A színész felesége és két közös gyerekük illetve exe, Demi Moore és három közös lányuk mind megpróbálnak a lehető legtöbb időt együtt tölteni vele. 

Amint Bruce-t diagnosztizálták, a család összegyűlt, hogy sértetlen maradjon az emlékeiben a róluk alkotott kép. Mindig vele vannak. Ez a helyzet az egész családot még közelebb hozta egymáshoz. Senki sem tudja, mennyi ideje van hátra Bruce-nak, tehát megpróbálnak minél több közös pillanatot szerezni vele. 

- mesélte az Us Weekley informátora, aki szerint minden Bruce körül forog, tekintve, hogy a színésznek "sokkal több rossz napja van mint jó."

Egy másik bennfentes szerint a színészre éjjel-nappal vigyáz egy ápoló, de legalább egy családtagja mindig vele van. 

Emellett a színész legidősebb lánya, Rumer nagyon fontosnak tartja, hogy féléves kislánya, Louetta a lehető legtöbb időt töltsön a nagypapájával. 

Rumer biztos akar lenni benne, hogy Louetta megismeri Bruce-t. Szeretné, hogy az apja aktívan részt vegyen Louetta életében. Nagyon különleges kapcsolat van köztük. 

- mondta. 

A színészt idén diagnosztizálták frontotemporális demenciával, amely nem csak a beszédre és az értelmezésre, hanem a személyiségre és a viselkedésre is ható betegség.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek