Starity

Jonathan Majors öngyilkossággal fenyegetőzött

2023. december 09. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Jonathan Majors öngyilkossággal fenyegetőzött az exének, Grace Jabbarinak küldött üzenetekben.

hirdetés
Jonathan Majors öngyilkossággal fenyegetőzött
Fotó: A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Zajlik Jonathan Majors bántalmazási pere, a bíróságon pedig bemutatták az üzeneteit, amiket a volt barátnőjének, Grace Jabbarinak küldött. 

A Marvel sztárját azzal vádolják, hogy márciusban egy vita során bántalmazta Jabbarit. Testi sértés, zaklatás és bántalmazás vádjával néz szembe, de továbbra is tagadja a vádakat.

Az egykori pár néhány szöveges üzenete bekerült a bizonyítékok közé. Úgy tűnik, hogy egy másik incidensre utalnak, amely hónapokkal Majors letartóztatása előtt történt. A szöveges üzenetek 2022 szeptemberéből származnak. Ezekben Jabbari arról beszél, hogy orvoshoz megy, hogy orvosi ellátást kapjon sérülései miatt. Majors óva inti őt ettől, mert attól fél, hogy kikérdezik arról, hogyan sérült meg. Azzal is fenyegetőzik, hogy öngyilkosságot követ el.

Kérdéseket fognak feltenni neked, és mivel nem hiszem, hogy valóban megvéded a kapcsolatukat, ez nyomozáshoz vezethet, még akkor is, ha hazudsz, és gyanút fognak

- írta Majors. 

Jabbari azt válaszolta, hogy majd azt mondja, hogy véletlenül beütötte a fejét, de nagy fájdalmai vannak, ezért muszáj, hogy gyógyszert adjanak neki. Hozzáteszi: 

Miért mondanám el nekik, mi történt valójában, amikor egyértelmű, hogy veled akarok lenni?

A levélváltásból csak néhány szöveges üzenetet mutattak be, ezek állítólag "ütlegelésre" is utalnak. Jabbari azután nyújtotta be a bizonyítékokat, hogy arról kérdezték, miért mondta eredetileg, hogy nem tudja, hogyan szerezte a sérüléseit márciusban.

Más üzenetekben pedig Majors öngyilkossággal fenyegetőzik, Jabbari pedig könyörög neki, hogy ne vessen véget az életének.

Tegnap este azt fontolgattam, hogy inkább megölöm magam, minthogy hazajöjjek. Nekem is szükségem van szeretetre. Vagy talán olyan szörnyeteg és szörnyű ember vagyok, hogy nem érdemlem meg. Egyszerűen meg kellene ölnöm magam. Így nyomorúságos a létezésem, meg akarok halni

- írta a színész, illetve egy másik üzenetben is arról beszélt, hogy öngyilkos lesz.

Jonathan, ezt nem mondhatod, hogy el kell mondanom valakinek

- írta vissza a nő.

Majors a jelenlévők szerint kerülte a szemkontaktust a teremben, miközben az üzeneteket felolvasták a bíróságon.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek