Starity

Facundo Arana ismét apa lett

2010. december 15. 13:01   |   Szerző: Lillianne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Te vagy az életem (Sos mi vida) Martín Quesadája, a Vad angyal Ivo di Carlója, és a Yago, pasión morena Yagója újra apa lett. Gyermekei anyja a modell-műsorvezető María Susini.

hirdetés
Facundo Arana ismét apa lett

Facundo Arana, a nagy sikerű Vad angyal, a Yago, pasión morena, a Bátor Juan atya és a Te vagy az életem tehetséges főszereplője idén, 2010-ben háromszoros apa lett.

Első gyermeke, India Arana 2008-ban született, és most kapott két kisöcsikét; Facundónak ikerfiai születtek. A babákat Yacónak és Morónak nevezték el; 2,3 és 2,4 kg-mal születtek.

Érdekesség, hogy pillanatnyilag Magyarországon a színész három sorozatát is vetítik:  a Yagót, a Vad angyalt  és a Te vagy az életemet. További érdekesség, hogy Facundo közreműködött a Yago című sorozat főcímdalánál is. Lánya születésekor kicsit visszavonult, hogy a családjával lehessen, de idén új produkcióval jelentkezett, melynek címe: El agua del fin del mundo ('A világ végének víze'). E drámában Diana Lamas argentin színésznővel játszik együtt,  aki Lorenzo Lamas unokahúga.

Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek