Starity

Újabb sztárpár házassága ért véget

2010. december 15. 13:01   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds két év házasság után döntöttek a válás mellett.

hirdetés
Újabb sztárpár házassága ért véget

Hollywoodban egyre több híresség és sztárpár jelenti be a válását, szakítását. Ez történt most a gyönyörű színésznő, Scarlett Johansson és izmos testű, szintén színész férje, Ryan Reynolds között is. Az esküvőjük két évvel ezelőtt volt Brit-Kolumbiában, és néhány héttel ezelőtt már el is váltak egymástól, ám még csak most jelentették be hivatalosan. Ebben nincs semmi meglepetés, hiszen a színészpáros eddig is nagyon védte a magánéletét, nagyon kevés közös kép készült róluk, azok is mind csak civilben, amikor nem volt menekülés a paparazzik elől.

Ezúttal közös nyilatkozatot adtak ki:

Úgy döntöttünk, hogy befejezzük a házasságunkat; mindkettőnk  hosszú és gondos megfontolás után döntött úgy, hogy a másik nélkül folytatja az életét. Szeretettel léptünk be a kapcsolatunkba, és ezzel a szeretettel és kedvességgel hagyjuk el egymást.”

A pár egyik ismerőse azt nyilatkozta, hogy a fiatalok, mint mindent, a válásukat is teljes mértékben úgy intézték, ahogy bármely más, civil ember. Továbbá hozzátette, hogy szó sincs megcsalásról vagy harmadik személyről, csupán eltávolodtak egymástól. Mindketten sokat dolgoztak, és Scarlett sokszor magányosnak, boldogtalannak érezte magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek