Starity

Jótékonykodás a Megasztárral

2010. december 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jótékonysági felhívás történt a daganatos betegekért. Számos beteg gyermekért fognak össze az emberek a közeljövőben.

hirdetés
Jótékonykodás a Megasztárral

Három gyermek, akiknek életét megkeseríti a daganattal való küzdelem, három gyermek, aki nem csak magára gondol. Három gyermek, aki rajong a Megasztárért – e három gyermeket, Zorkát, Michelle-t és Zalánt kiemelve akarja a Megasztár felhívni a figyelmet a segítségnyújtásra.

Illés Gabi, a Megasztár producere a beteg Michelle kedvencét, Lakatos Yvette-et, a Megasztár 5 hatodik helyezettjét is belevonta a segítségnyújtásba. Gabi úgy gondolja, hogy Yvette mozgósítani tudja hatalmas rajongótáborát, s ezáltal több ember ad nekik kisebb-nagyobb ajándékokat.

Yvette Michelle-t személyesen is felhívta, és beinvitálta a stúdióba körülnézni, hogy ezzel is örömet okozzon neki.

Mindenkinek a torkában dobog  a szíve, amikor ilyen gyerekeket látunk. Hozzáteszem, ezek a gyerekek nagyon boldogok és jókedvűek. Örülnek minden segítségnek. Nagyon fontosnak tartjuk, ha van egy ilyen dolog, mint a Megasztár, amit nagyon sokan néznek, akkor oda tudjunk állni, és fel tudjuk hívni a figyelmet arra, mennyire oda kell figyelni ezekre a gyermekekre. Akár egy pici ajándék is sokat jelent nekik. Az pedig nagyon jó érzés, hogy örömet tudunk okozni nekik. Szeretnénk kérni, hogy valaki csak egy kicsit is, de próbáljon meg segíteni. Sok kicsi sokra megy” – nyilatkozta Illés Gabi.

Az pedig, hogy egy fiatal, már befutott énekesnő, mint Yvette kiáll egy jótékony cél mellé, jobban felkelti az emberek figyelmét?” – kérdezte Tatár Csilla. Erre a kérdésre a producer helyeselt, hiszen egy ismert név nagy húzóerő tud lenni. 

Michelle maga találta ki a rendezvényt, hiszen sokszor támogatja az édesanyját, és mi nagyon szeretnénk segíteni, ezért támogatunk mindenféle segítségnyújtást” – tette hozzá Gabi.

Valamint Gianni is hozzátette, hogy ez a december 18-ai koncert nem csak Michelle-nek fog szólni, hiszen a kislány kijelentette, hogy ő is segíteni szeretne sorstársain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek