Starity

Hatalmas buli volt! Így ünnepelték a barátai Taylor Swiftet!

2023. december 15. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő a héten lett 34 éves, a barátai összegyűltek a jeles nap alkalmából.

hirdetés

Taylor Swift a héten ünnepelte a 34. születésnapját - méghozzá a legközelebbi barátaival. Az énekesnőről tegnap írtuk meg, hogy csillogó miniruhában, Blake Lively társaságában mozdult ki a jeles napon, de mint kiderült, később jópáran csatlakoztak hozzájuk. 

Swift a The Box nevű helyen tartotta a szülinapi partiját, ahová hivatalos volt többek között Jack Antonoff, Sabrina Carpenter, a Haim testvérek, Gigi Hadid, Miles Teller és Keleigh Sperry, Gracie Abrams, Antoni Porowski és Zoe Kravitz, aki ínycsiklandó szülinapi tortával lepte meg barátnőjét a fotók alapján. 

Az énekesnő ugyanis bár a magánéletéről elég ritkán posztol, most kivételt tett és megosztott néhány, a partin készült vidám képet. 

Nem tudom elhinni, hogy ez az év... tényleg... megtörtént? Köszönöm a csodaszép szülinapi kívánságokat

- írta. 

Egyvalakit azonban biztos hiányolt a díszes társaságból: a szerelmét, Travis Kelce-t, aki Kansasben maradt kötelező edzései miatt. (Ettől függetlenül úgy tudni, a sportoló nagyon szeretné meglepni az énekesnőt egy hatalmas partival.)

A képek alapján Swift másik legjobb barátnője, Selena Gomez sem volt ott a fent említett bulin - de ők már korábban összefutottak, hogy közösen ünnepeljenek egy kicsit. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek