Starity

Ariana Grande szerint teljesen félreértették őt

2023. december 30. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség megvédte új kapcsolatát, és hosszú posztban írt arról, hogy érzi most magát.

hirdetés

Ariana Grande nehéz évet tudhat maga mögött, és ezt ő is így gondolja: az énekesnő hosszú posztban írt értékelőt arról, hogyan élte túl az utóbbi időszakot:

Ez volt az egyik legnagyobb változást hozó, legtöbb kihívással teli, és legboldogabb, legkülönlegesebb éve az életemnek. Annyi csodálatos, és megosztó érzés volt benne. Soha nem éreztem magam ennyire annak a kegyelmére bízva, hogy az élet mit kiabált felém, mint most. Soha nem éreztem magam ennyire kiteljesedve és ennyire jelen a munkámban, úgy, hogy értékelni tudtam minden egyes pillanatot. 

- írta, majd így folytatta:

Mindent beleadtam, amit csak tudtam azokba a projektejbe, amelyekben elég szerencsés voltam, hogy szerepelhettem. Rengeteget tanultam minden briliáns, gyönyörű lélektől, akikkel együtt dolgozhattam, és akivel idén volt szerencsém találkozni. 

Az énekesnő hozzátette, hogy szerinte "mélyen félreértették őt" a magánéletével kapcsolatban:

Soha nem éreztem magam ennél büszkébbnek és boldogabbnak úgy, hogy közben mélyen félreértettek olyanok, akik nem ismernek, összefércelnek rólam pletykákat és a feltételezéseik alapján gondolkodnak rólam. 

Grande szerint a negatív felhangok és a pletykák ellenére rengeteget tanult arról, hogy mi a fontos az életben. 

Hallgatok magamra és bízom magamban, még akkor is, amikor a félelem és a trauma azt súgja, hogy ne. Csak azokra a dolgokra reagálok, amelyek megérdemlik, hogy energiát fordítsak rájuk, és eltávolítom magam azokból a helyezetekből, amelyek nem. 

Az énekesnő boldog új évet kívánt a rajongóinak, és egy jótanáccsal búcsúzott:

Ha úgy érzed, hogy féreértenek, vagy hogy egyedül vagy, emlékezz arra, hogy mindez elmúlik. 

- jelentette ki. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek